Чували ли сте за норвежките фиорди? Представете си красивита зеленина, кристалните

...
Чували ли сте за норвежките фиорди? Представете си красивита зеленина, кристалните
Коментари Харесай

Посети фиордите: Отдай се на летни приключения

Чували ли сте за норвежките фиорди? Представете си красивита зеленина, кристалните води, игривите облачета на фона на синьото небе и внушителните съвсем отвесни скали. В долините и заливите пък са сгушени цветни дървени къщички, разхвърляни по изключително съразмерен метод и заобиколени от овощни градини и ливади. Размечтахте се, нали?

Норвежките фиорди са все по-близо, а това лято напряко примамват да отидем и да ги посетим. Настъпват топлите месеци на годината, в които Норвегия разкрива хубостта си изцяло. От средата на май доникъде на октомври дъждовете са по-редки, дните съвсем безкрайни, а слънцето озарява ярките цветове от пейзажа.

Норвегия е гостоприемна, а хората са благи, работливи и усмихнати. На съвсем всички места приказват прелестен британски и даже и в по-далечните места може да плащате с карта. Може да се разхождате сами, да си наемете кола чартърен или да си купите екскурзия с умел гид.

 Crusit.bg

Удобен и елементарен метод да се потопите в хубостта на тези ледникови формирания е пътешестване с транспортен съд , защото по суша може да не осезаем величието на скалите, до момента в който плаваме сред тях, а и пътуването от точка до точка лишава дълго време из планинските пътища. И като споделяме транспортен съд, имаме поради круизен транспортен съд, който единствено ще добави към приятното превозване на една лятна седмица из Норвегия.

Круизен транспортен съд – улеснение на хотела, който пътува с теб

Супер предложение за това лято идва от един круизен транспортен съд, който може да бъде дестинация и курорт самичък по себе си, даже в случай че стои на едно място. Това е MSC Euribia – възвишен транспортен съд, хубав, съвременен с новаторска технология, задвижван от полутечен природен газ с мисъл към околната среда. Представете си по какъв начин всяка заран дърпате завесите на своята удобна каюта и виждате друга панорама, друг фиорд, друга хубост.

Интересен факт е, че лятната нощ на север продължава сред нула и три часа и половина – следователно може да не спускаме завесите в каютата си. Всяка живописна гледна извън ни изпълва с позитивни страсти.

 Crusit.bg

А щом излезете от каютата, ще забравите да се приберете.

Разходете се по основната комерсиална улица в сърцето на кораба Galleria Euribia и се насладете на неповторимите резултати на 80-метровия LED купол. Галерията е дом на бутици, магазини, заведения за хранене, майсторските палачинки, сладолед и шоколади на Jean Philippе , британския пъб Masters of the Seas и други. Тази локация е измежду най-популярните места за фотоси на пътуващите.

 Crusit.bg

Символ на кораба и желана локация за фотоси са блестящите стълбища, направени от кристали Swarovski , които може да откриете в атриума в средата на кораба.

MSC Euribia има два театъра, като шоутата и представленията са включени в цената на круиза. Препоръчваме ви посещаване на постановките в Carousel Lounge , където може да се насладите на биг бенд в намерено море и двама необикновено надарени артисти, които ще ви разходят из мюзикълите на Броудуей, златните години на суинга и най-хубавото от рока.

MSC Euribia има специфични изненади и за най-малките си гости – разполага със спортни уреди, симулатори, VR и естествени видеоигри, боулинг, водни пързалки, аквапарк, сплаш парк и въжен парк. За по-големите сме подготвили релакс зони със спа, басейни, джакузи и всички екстри. По време на едноседмичния престой на кораба са планувани два дни в намерено море.

 Crusit.bg

На MSC Euribia може да се потопите в гастрономическо странствуване – разполагаем са 5 съществени ресторанта, бюфет и 4 специфични ресторанта, за които си коства да доплатите. Препоръчваме да се възползвате от пакет за 4 визити на стейкхаус Le Grill , латино ресторант Hola! Tacos & Cantina , Kaito Sushi Bar и Kaito Tepanyaki , прочут със своите пеещи и танцуващи кулинари. На кораба има обилие от питейни заведения, на които може да се насладите.

 Crusit.bg

Топ предложение за питиета и интернет

Представете си да се отпуснете на едноседмичен круиз с другари с обичаните питиета по ваш усет. Лятото в морето подготвя към занимания и охладени питиета. До края на май имате опция да се възползвате от круизите на MSC Euribia из Норвежките фиорди в композиция с пакет питиета и интернет, като цената на пакета е с над 50% надолу. В момента комбинацията от най-достъпния all inclusive пакет напитки  EASY DRINK PACKAGE  + пакет с интернет, е на цена от €160.

 Crusit.bg

Но това не е всичко. При резервация на круиза може да надградите вашия пакет от EASY на EASY PLUS за единствено €49 в допълнение. Този пакет ви дава достъп до по-широк подбор питиета, в това число в профилираните заведения за хранене и заведения на кораба, като покрива всички питиета на стойност до €9 в менюто. Ако решите да си поръчате нещо по-различно, пакетът EASY PLUS ви дава правото да платите единствено разликата.

Не забравяйте да изключите мобилните данни, когато корабът напусне пристанището, с цел да избегнете непредвидени разноски, защото има възможност телефонът ви да се свърже със сателитни оператори в намерено море.

 Crusit.bg

Предложенията за круизи в топ дестинации през летния сезон се срещат рядко, по тази причина ви съветваме да се включите в приключението със семейство и другари и да се насладите на круиза. Маршрутът през лятото включва фиордите на Норвегия, както и пристанищата в Кил, Германия, и Копенхаген, Дания. Готови за отплаване?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР